PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Reference

Marković Jasmina, 52 godine, S. Mitrovica                            

 Za ovih osam meseci koristila sam više preparata i rezultati su više nego dobri. PK 4 za zglobove mi je rešio dugogodišnje bolove u lumbalnom delu kičme i bolove u otečenim zglobovima ruke (tu preporučujem da se peptid utrljava direktno tim bolnim zglobovima na venu druge ruke). Nema jutarnje ukočenosti i puno se lakše krećem.

 Posle samo dve nedelje korišćenja PK 13 za kožu potpuno mi se izgubilo crvenilo između grudi koje sam imala čim se malo oznojim a lekari su mi rekli da je to seboreični dermatitis. Imala sam višak vazduha u želucu koji mi je podizao dijafragmu i otežavao disanje, posle samo osam dana korišćenja PK 16 koleginice su me pitale koju ja to dijetu koristim kad mi se stomak smanjio. PK 2 za nervni sistem od srca preporučujem svima koji imaju probleme sa stresom, nervozom, nespavanjem, razdražljivošću jer je taj peptid kao Bensedin od milion miligrama i ja u životu nisam bila smirenija a potrošila sam samo jednu flašicu!!

 Mezotel za lice mi je zategao vrat i kožu lica i u kombinaciji sa kremom efekat je više nego odličan, poznanici koji me sreću pitaju šta to radim kad izgledam svaki dan sve mlađe a jedna doktorka mi je rekla da sam ja šetajuća reklama za peptide!!! Koristila sam još i PK 7 za pankreas, PK 8 za jetru, PK 3 za imunitet, PK 1 za cirkulaciju. Svima od srca i najiskrenije preporučujem upotrebu peptida i naglašavam da je najvažnije redovno korišćenje kad počnete terapiju. Hvala Vladimiru Havinsonu za ove sjajne preparate.

D.J.

Moje prvo iskustvo sa preparatima firme PEPTIDI-N , je bila upotreba preparata PK15 i RENEFORT, i krajnje je pozitivno.
Počela sam sa terapijom pre pet meseci i rezultati su više nego dobri. Zapravo, urea i kreatinin u krvi  su mi se smanjili za 10% , smanjeni su i proteini u mokraćí .
Presrećna sam i nadam se da će poboljšanje rada bubrega da se nastavi.
Iskreno svima preporučujem i želim ozdravljenje.
Veliki pozdrav, D.J.


 Violeta B.

Pre 3 godine, nakon jake upale mokraćnih kanala lečena tretmanom antibioticima tj garamycin injekcijama. Nakon toga imala sam I dalje sporadično, simptome upale. Po preporuci prijateljice lekara počela sam da uzimam iz palette tečnih peptidnih kompleksa proizvod pod brojem PK-15, za bubrege I bešiku. U toku tretmana nisam imala nikakvih problema a ni po završetku. Drugim rečima simptomi se više nikada nisu javljali. Takodje pošto se rekreativno bavim planinarenjem, dešava se da usled loših vremenskih prilika budem mokra iskisla ili promrzla pod uticajem jake hladnoće I vetra ako je zima I sneg. Isto tako kupam se u hladnim planinaskim jezerima, rekama. Sve to ne utice na moj normalan život nisti sam posle takvih akcija imala zdravstvanih problema. Sve preporuke za ovaj prozivod.

BRANKA VUKOVIĆ 

Dobar dan,

Ja sam zelela da Vam ukradem malo vremena dok ovo citate i kazem koliko sam zarovoljna sa Glandokortom.
Naslucivala sam da moj pas ima problem sa nadbubreznom zlezdom i manjkom kortizola pa se satim tim godinama mucila sa cesanjem,gubitkom dlake,alergijama,iritiranim ocima i svim mogucim vrstama muke.
Posle 100.000 dinara troskova sve ukupno i brojnim posetama veterinarima ja sam stvar uzela u svoje ruke,iako sam samo laborant,porucila sam ovaj proizvod.
Danima je moj pas bio krvav od cesanja i nakon dana uzimanja ovog leka ona se umirila i njene muke su bila lakse. Sad smo na nekom 12 -om danu i dlaka se vraca a cesanja skoro i da nema.
Zelela sam samo da vam dam to do znanja jer sam sigurna da nemate iskustva sa psima a mnogima bi to pomoglo.
Hvala puno i porucicemo jos kad potrosimo kutiju.
Ovaj proizvod opravdava cenu .
Pozdrav,
Branka Vukovic
Nataša Vićovac
Pre 16 god sam obolela od osteoartritisa, Metotreksat sam pila 2god. Pomaka nije bilo a ja sam bila u sve goroj situaciji. Zahvaljujući mojoj doktorki počela sam sa Peptidom N. Pila sam 3 meseca Vladoniks i Sigumir kapsularni peptid i komleks peptidni 1,3, 4 ,5. Posle 3 meseca ukočenost i bolovi u zglobovima su nestali. Ne sećam se kad sam se ovako osećala, puna energije, vesela. Moram da vam preporučim i kozmetiku kreme vrhunske, maskara, morate je imati a šampon i balzam za kosu to je moje najveće iznenadjenje. Za 3 meseca kosa mi je porasla i ojačala a sjaj kose e to treba videti, kao sa reklame. Sapuni, božanstveni posle njih vam netreba mleko za telo, koža je nahranjena i glatka. Sada očekujem gel za podočnjake koji sam danas poručila. Saradnja sa osobljem je vrhunska. Hvala što ste doneli Peptid N u našu Srbiju i pomogli da živim bez bola !!! Nataša Vićovac

Miloš Malčić

Pao sam u depresiju kad mi je majka pala i povredila kicmu.Odmah bolnica,snimanje i razgovor sa neurologom i saznanje da je mozak ,,izresetan,,.Gomila lekova i transport kuci. Srecom, pretragom Googla nailazim na PEPTID N,razgovor sa njihovom doktokom saznanje da ima nade,narucujem CERLUTEN,dve capsule dnevno,ostale lekove bacam u djubre. Posle 2 meseca potpuni oporavak,na svoju ruku smanjujem dozu na jednu dnevno za odrzavanje i hvala bogu ,majka, evo drugu godinu potpuno funkcionalna i samostalna osoba.Nemam razloga da bilo koga reklamiram samo pisem svoja iskustva.

Petar

Ja sam Petar. Deda od sedamdeset i plus. Godine 2006. Sam imao opraciju na srcu.Dvostruki baj-pas.Sanirano je nužno a ostalo je ostalo. Do pre tri godine stanje je bilo dobro ali samo dobro. I onda, valjda je istekla garancija počelo je da se pogoršava. Ja sve hoću ali noge neće a duša u nosu. Skoro sam se pomirio da sam onemoćali dedica. Lečili me i lekari i travari ali ništa bolje. A onda me Bog pogledao. Preko prijatelja sam saznao za Peptid N ruske peptide. Iako skeptik, nazovem ja te "Ruse" i obavim razgovor sa doktorom. Ja njemu dijagnozu on meni savet. Da uzimam svoju terapiju ali i da uzimam P -19. Poručim. Stiglo je za dan. Kada sam video bočicu  rekao sam sebi-opet si naseo idiote. Sreća što se lek ukapava a ne pije jer sam hteo da popijem celu bocu sa sve ambalažom. Ali tatko me je naučil- Šta je da je ima da se troši pare sam si daval. I tako svako veče počnem da korištim moju devetnaesticu. Poske mesec dana meni je počelo da biva bolje. Posle treće bočice P 19 pređem na P 1 za jačanje srca. I tako tri godine. Sada sam na P19. On mi više pomaže. Vitalniji sam imam više snage. Volje. Radim. Vozim bicikl. Imam planove. Mogu ja sad kao na TV-u neki da vam pričam bajke. Istina je ovo:-Meni je znatno, znatno bolje. I stvarno nisam više onaj oronuli dedica. Ko ne veruje neka proveri. Vaša nada i šansa je u  Beogradu Trg Politika 5/1 Peptid N  tel. 011/337-35-42

Anđa Marković, 75 god., Laćarak

Bolovi u nogama i kuku, otežano kretanje svedeno na minimum, depresija, nesanica. Posle pet nedelja od početka korišćenja PK 4 bolovi se smanjuju i počinjem da se krećem a posle tri meseca imam utisak da mogu i da trčim. Presretna sam što opet mogu da šetam i idem peške do pijace skoro tri kilometra a nisam mogla da siđem sa prvog sprata u dvorište ! PK 2 mi je puno pomogao kod depresije, raspoloženija sam, smirena i bolje spavam. Hvala NPCRIZ !!!

Zoran S. Odžaci

Dijagnoza Miokardiodistrofija, srce radilo sa 20% a preskoci bili 10.000!
Koristio PK 1, PK 2 i PK 19 jedan mesec i onda nastavio Pk 19. Na sledećoj kontroli lekari su pitali šta je koristio jer srce radi sa tvrdih 30% a preskoci su se smanjili na 250!!!

Natalija Tešić, 35 godina, Laćarak

Glavobolje koje sam imala na promenu vremena su nestale posle dva meseca korišćenja PK 19 a sa PK 2 sam prezadovoljna jer me je oslobodio napetosti, nervoze i stresa, puno sam veselija i opuštenija što je primetio čak i moj devetogodišnji sin!

Ivan J. 27 godina

Imam bronhijalnu astmu godinama i koristim pumpicu. Čuo sam za peptide i počeo da koristim PK 3 za imunitet i PK 12 za pluća. Posle samo nedelju dana osetio sam poboljšanje i sada ne mislim da prestanem da ih koristim sledeća tri meseca jer sam ubeđen da će mi pomoći. Samo da se rešim pumpice i biću najsretniji čovek na svetu!!!

Ljevaja Aleksandra, 55 god.

Godinama imam problama sa bolovima u zglobovima i kičmi, to nam je porodično i mislila sam da tome nema pomoći. Drago mi je što su mi peptidi dokazali da se varam i da za puno naših problema i bolesti NPCRIZ ima rešenje i pomoć. Već prvi mesec sam osetila olakšanje i bolovi su mi se smanjili sa peptidom za zglobove PK 4. Patila sam još i od nesanice i nervoze i preporodila sam se kad sam počela da koristim PK 2 za nerve, sada spavam kao beba i nisam više nervozna. Preporučujem svima da izbace iz svog života Bromazepame i druge tablete za spavanje i počnu da koriste peptide!!!

Jelena - Vršac

Suprug bolestan dugo godina a dugo je i na dijalizi. Izrazito nervozan.Trenutno koristi drugu bočicu PK-19 i primećuje se veća smirenost. Konzument iz Vršca-prestalo nadimanje sa PK16.

Teodora iz Beograda (80 godina):
 Redovno i disciplinovano pratim efekte korišćenja peptida. Koristila sam više peptida i sa zadovoljstvom ću ih svima preneti. PK01-već posle prve bočice ne gušim se u zagađenom prostoru, ne zamaram se kad žurim i srce mi više ne lupa, lakše idem uz stepenice ...

 PK04 i PK05-dijagnoza-reumatoidni artritis u veoma odmakloj fazi.Pre korišćenja imala sam velike bolovi sa grčevima u nogama, kičmi, ramenom pojasu, rukama, zglobovima. Komplet sam koristila istovremeno tri meseca i napravila pauzu mesec dana a potom opet nastavila jer sam osetila potrebu. Do sada sam iskoristila tri ture. Zahvaljujući tome trčim, plivam, šetam, dobro spavam, bolovi me više ne bude.


 PK16-nadutost, slabo varenje i gorušica su prevaziđeni već kod prve bočice. Upotrebila sam tri bočice i sada pravim pauzu.

 PK17-početak katarakte: posle tri bočice ponovo čitam bez naočara, gledam normalno televiziju.

 Moj konzument - težak šećeraš. Izuzetno dobar rezultat sa PK 07. Zaustavljeno rapidno propadanje organizma. Pucali su kapilari, oštećeno očno dno, zakazana operacija ali se od nje za sada odustalo.


Moj dobronamerni savet-koristite peptide.

Milica – Skoplje

Koristim PK06-za štitnu žlezdu, posle tri bočice rezultati nikad bolji. Trenutno pravim pauzu.

Ceca - Bor:

  PK15 - znatno ređe ustajem noću.
PK05 – bila sam znatno povijena zbog bolova a sada su bolovi mnogo  blaži i hodam uspravno.
 PK01 - bolja cirkulacija u venama nogu pa više ne spavam sa čarapama.
PK19 - srce noću uznemireno, san otežan a sa peptidima veliko poboljšanje.
 Moja sestara od 80 godina, posle lakšeg šloga, imala je otežano kretanje i govor, problem sa hodanjem, gubljenje ravnoteže i često padanje.Korišćenjem peptida PK01, 02 i 18 situacija se znatno poboljšala.

Najlepše iskustvo:

kORISNICA se spremala po treći put za veštačku oplodnju. Ona ima 38. god, a suprug 42. Oko 5 god. su u braku. U međuvremenu im je prijateljica – lekar, preporučila peptide i počeli su da ih koriste: ona PK 06 za štitnu žlezdu i PK10 za ženske reproduktivne organe, a suprug PK 02 za perifernu cirkulaciju i PK 09 za muške reproduktivne organe. Pred kraj korišćenja treće ture peptida, konstantovana je trudnoća.

Olga - Trstenik:

 Korisnica sa reumatodnim artritisom, koja se leči već 9 god - sedimentacija joj je bila  96, a CRP 46 mg/L (gornja granica je 5). Od 12.04.2012. počela je da koristi PK 04 za zglobove, PK 05 za kosti, PK 03 - za imunitet i PK 01 za cirkulaciju na kontroli u novembru CRP je 4,7 a sedimentacija 12 (potvrđeno je laboratorijskim nalazima).

 Korisnik sa povišenim šećerom od 8-10 - nivo šećera se ustalio na normalu već nakon mesec dana od korišćenja PK 07 za pankreas, PK 02- za mozak i PK 17 - za oči, na proveri krajem oktobra je 5,1.

 Svetlana, Volgograd

Za peptidne komplekse sam nedavno čula i odmah sam počela da koristim tečne peptide za zglobove i kožu i kozmetičke kreme. Nisam odmah primetila promene, ali posle mesec dana sam se setila da me je zglob mnogo boleo, a sad sam morala da tražim bol pritiskom na zglob lakta. Iskrena da budem, moram još da koristim peptidne preparate, ali sad već sa većom uverenošću da proizvodi kompanije stvarno leče i podmlađuju organizam. Zahvaljujem se osnivačima proizvoda NPCRIZ-a!!!

 Lidija Andrjušenko Moskva

Odavno sam znala da je tvoje zdrvalje u tvojim rukama, šta sve nisam koristila da ga očuvam. Naravno, bilo je rezultata, ali s godinama je postajalo sve teže biti u dobroj fizičkoj formi.
Peptide sam počela da koristim odmah i bez pogovora (naravno, posle proučavanja teorije i rezultata kliničkih ispitivanja). Ali rezultati su prevazišli sva očekivanja.
Posle godinu dana kompleksnog korišćenja peptida za zdravlje celog organizma i za posebne organe, ispalo je da je moj biološki uzrast za 21 godinu mladi od stvarnog uzrasta, što je pokazala dijagnostika na osnovu EKG-a (Dijagnosticki kompleks je sertifikovan). Imam vec 70 godina, ali nadam se da ću sa peptidima ostati u dobroj fizičkoj formi, niko mi ne daje 70 godina. Hvala Bogu na svemu!!! Ostanite zdravi!!!

Olga Krasnodar

Odmah ću reci - nisam verovala. Uverila sam se kad sam probala na sebi. Mezoteli odlično rade. Kosa je prestala da opada (opadala je u pramenovima! Muž se umorio od čišćenja slivnika u kadi. Radila sam analize kod trihologa, ginekologa, obratila sam se i endokrinologu, ali su rezultati bili slabi). Čak je i moj frizer iznenađen? 
Mezotel za telo jako dobro vlaži i VIDNO zateže kožu. Krema za problematičnu kožu mi je pomogla u otklanjanju upale i istovremeno u zatezanju bora! Jako mi se sviđa?


Irina , Švebiš  Gmjund:

Dva meseca koristim proizvode "NPCRIZ-a" za krvne sudove, nerve, jetru, metabolizam, zglobove.Kao rezultat jako mi se poboljšalo stanje mišica. Pošto imam vrlo ograničeno polje vida, često sam padala i udarala se, pošto sam brzopleta ...

Kao rezultat imala sam stalne bolove u kičmi. Kičma je s godinama postala nestabilna, ali bez obzira na to posle korišćenja proizvoda NPCRIZ-a ja se već mesec dana budim bez bolova u mišicima kičme. Stanje organizma se takode poboljšalo. Nedelju dana sam mazala postoperativni ožiljak na kapku kremom "GL koža" sa peptidima i moj ožiljak je u početku od ravne površine prešao u oblik loptice i zatim je počeo da se smanjuje i postao kuglica od dva milimetra koji se jedva vidi, u kojem je ostao končić, kojim je hirurg zašivao kapak. Ta kuglica nikad neće nestati, jer takvi končići ne splašnjavaju (ne apsorbuju se) i ne uklanjaju se iz organizma. Ali taj ožiljak se ne vidi i zato ni ne smeta. Takođe su se vidno smanjili i mali ožiljci na obrazima, koje imam otprilike od 4. godine. Lice mi postaje sve cistije i glatkije. I dalje koristim proizvode NPCRIZ-a i nastavicu da ih koristim u budućnosti, kako bih podmladila i poboljšala stanje celog organizma i rad svih sistema. Teško je rečima opisati moje ushićenje zbog delovanja peptida. Hvala gerontolozima za moje poboljšano zdrvalje.

Belimov Konstantin Mihajlovic,Mineralne Vod

Zahvalan sam ljudima koji su izumeli peptidne komlekse i po svoj prilici i ostalo slično njima. Počeo sam da koristim PK1 radi probe i, nećete verovati, posle mesec dana sam morao da se odreknem lekova za pritisak i srce. Jednostavno je od lekova za pritisak sam pritisak počeo da biva mnogo niži od normale, i zato sam i ukinuo lekove. Uporedo sa PK1 sam koristio i PK4 i posle mesec dana sam zaboravio jake bolove u ledima, koje sam imao poslednje 3 godine. Za samo mesec dana sam počeo normalno da hodam, a šta sve nisam koristio poslednje 3 godine i ništa nije pomagalo. Na sedmom nebu sam od radosti! A korišcenjem PK7 šećer u krvi mi se stabilizovao od dijabetesa drugog stepena. Nisam počeo da koristim lek glibomet.
Nemam potrebu za šećerom, jedem suvo voće i povrće bez straha, šećer mi se kreće u rasponu od 5,5-6,4. Koristim PK17, za vid, i zasad ništa ne mogu reći, verovatno treba još da "radim" sa ovim peptidom, ali sam siguran u dejstvo ovih preparata, povrh svega sam hteo da probam sve! Sada sam već odredio šta mi je potrebno da poboljšam, jer imam samo 59 godina, a vec sam imao masivni infarkt.
Sada sam siguran da ću još živeti! Još jedanput, hvala naučnicima za njihov rad!

Irina Kurc , Švebiš Gmjund, Nemačka

I opet "NPCRIZ"!!! Danas šesti put mažem lice peptidnom kremom za ožiljke "Podmlađujuća krema za telo", "Glatka koža" sa peptidima ... Od ožiljka od 6 mm na kapku, na kom je bilo mrtvo tkivo, jutros je nastala kuglica mrtvog tkiva veličine otprilike 1 mm ... Juče ujutru je bila duplo veća. Isto tako, ožiljak od boginja, koje sam imala u prvoj godini, postao je glatkiji. Koristim proizvode kompanije za zglobove, metabolizam, nerve i krvne sudove. Glavobolja mi se dosta umanjila i smanjili su se bolovi u kičmi. Poboljšao mi se san, uprkos velikim emocionalnim teretima, spavam kao anđeo. Malo sam smršala, smanjila mi se sedost kose-nemam potrebu da se farbam kako bih prikrila sede vlasi.

Koristim proizvode ove kompanije tek drugi mesec. 17 godina sam koristila različite kvalitetne dijetetske suplemente, radila razna čišćenja organizma, ali nikad nisam imala tako dobre rezultate u poboljšavanju rada organizma za tako kratko vreme.
Od srca sam zahvalna tvorcima peptida i tvorcima kompanije za sav rad, čijim rezultatima imam pravo i mogućnost da povratim predašnje zdravlje, tačnije, da steknem zdravlje, jer sam od rodenja jako slabog zdravlja. Duboko Vam se zahvaljujem!

Galina, Sankt-Peterburg

Pasta za zube REVIDONT PROFESSIONAL "za prevenciju karijesa" je izvanredna!! 
Zubi su beli, nema neprijatnog mirisa! A se ako odjednom u usnoj duplji ili na jeziku stvori neka upala-prolazi za dan-dva. Hvala našim naučnicima za tako savršen proizvod!

Marija ,Odesa

Kod moje ćerke srčani zalistak se teško otvara. Ranije je koristila lekove. Kada je počela da koristi kompleksne proizvode PK-1, PK-2, PK-3, PK-19, Mezotel Neo, Olekap, Kalsil-T, Cinsil-T, bolovi su nestali posle nedelju dana. Već godinu dana ne uzima lekove.

Elena , Kamerovo

Odličnim se pokazao mezotel za kožu glave. Posle naglog gubitka kilaže kosa je počela mnogo da opada. Posle utrljavanja mezotela u kožu glave 2 puta nedeljno 2 sata pre pranja kose, posle 3 nedelje primećen je bujni rast i aktivan rast kose.
Za 3 meseca se u potpunosti sve regenerisalo, nema čak ni peruti, potpuno je prestalo opadanje kose (uprkos i daljem gubitku težine – žena nastavlja sa dijetom; dobila je na kilaži posle rođenja deteta). Kosa je jako gusta, ne puca.

Bodrus Galina, B-Dnjestrovski

Imam psorijazu 35 godina. Prošla sam kroz mnoga lečenja. U maju 2010-te godine stanje se pogoršalo, sva sam bila prekrivena crvenim otečenim flekama sa izlučivanjem limfe (tečnosti) iz tkiva organizma. Početkom juna sam uspela da odem u bolnicu – još 2 sata i mogla sam da umrem. Na odeljenju intezivne nege za noć su mi dali 1500 jedinica hormona i bilo mi je lakše. Situacija je bila takva da sam morala da odem na posao na more. Izlučivanje tečnosti je prestalo, ali nisam mogla ništa da jedem-pojavio se veliki otok i upala, dva meseca sam pila vodu i jela hleb, primala dnevnu dozu hormona i primala suprastin. Krajem jula su mi rekli za peptide i počela sam da ih koristim. U roku od dve nedelje su se pojavili rezultati!!!! Do kraja meseca sam ocistila sve!!! Ostale su samo bele fleke. Počela sam lagano sve da jedem. Nema reakcije na koži, ne primam hormone više. Nastavljam periodicno da koristim proizvode kompanije "NPCRIZ". OGROMNA zahvalnost kompaniji za takav proizvod!!! Želim Vam svima zdravlje!

Tatjana Rickaja,Belgorod-Dnjestrovski

Već je prošlo godinu dana otkad sam se upoznala sa kompanijom NPCRIZ. Želim da istaknem efikasnost naših proizvoda. Od preparata sam prvo upotrebljavala PK8 i mezotel bjuti. Već posle nedelju dana se značajno poboljšalo stanje kože-nije više suva i ne ljušti se više. Još veće iznenadenje je bilo to kada sam na kompjuterskoj dijagnozi videla da je štitna žlezda u normalnom stanju (do tada mi je bio dijagnostikovan hipotiroidizam). A zatim se lagano poboljšao i nervni sistem, i krvni sudovi ... Jako dobre rezultate daje krema protiv bora PK13. Vec posle mesec dana tekstura kože lica se poboljšala, lice je posvetlelo, nestale su sitne bore. Posle korišćenja kreme "Glatka koža" i PK13 mojoj ćerki su uklonjeni ožiljci od boginja (preležala ih je sa 14 godina).

Frizer je primetio da mi je kosa postala gušća (zavaljujući kalsilu, cinsilu, mezotelu).
Izvanredne rezultate iz anticelulitnog programa su dali: "Anticelulit krema" Vedomiks Mezotel, Cinsil, PK7, PK8. Izvenrednim se pokazao i kompleks za bronho-plućni sistem (jako sam se razbolela, bila sam nedelju dana na putovanju): PK3, PK12, Imusil, Alvenorm, Mezotel. Uspela sam da brzo povratim svoje zdravlje, i ističem APSOLUTNO BEZOPASNO! Prošla sam bez ikakvih lekova! Sada sa nestrpljenjem iščekujem REVIMAJT! Proizvod koji je svima potreban!

RADMILA B.

Koristim proizvode PEPTID N tri godine, tražeći nešto za jačanje srca i poboljšanje funkcije organizma pronašla sam ove proizvode koji su mi pomogli da povratim zdravlje i kondiciju, a i da se podmladim, Imam 65 godina, i 2016 godine sam imala srčane probleme kao posledicu stresa, koji su za posledicu imali teško hodanje, nemogućnost penjanja uz stepenice, problem sa vlažnim i hladnim vremenom, probleme sa spavanjem, nemogućnost ležanja u horizontali. Koristila sam ENDOLUTEN-peptid epifize koji normalizuje funkcionisanje celokupnog organizma, zatim GLANDOKORT -peptid nadubrežne žlezde koji mi je eliminisao posledice stresa, CHELOHART -peptid srčanog mišiča, koristila sam i tečne peptidne komplekse PK 19 za meteoropate i kardiobolesnike, PK 13 za kožu. Takođe koristim TANADIN, koji je odličan ne samo za pamćenje već i za ceo organizam. Penjem se uz stepenice bez problema, pešačim dnevno od 5-10 kilometara, igram salsu, vežbam jogu, aktivna sam u svom poslu, pa preporučujem ove proizvode ne samo kad nastupi problem, već preventivno i za podmladjivanje.

BRANKA ILIĆ

Mi smo porodica Ilic iz Orenovca. Koristili smo razlicite tecne peptidne komplekse, PK 1 za srce, PK 2 za nerve, PK 3 za imunitet i PK 13 za kozu. Vecinu smo koristili preventivno. Vidni rezultati su na kozi lica gde je dugogodisnji problem seboroicni dermatitis crvenilo, svrab, perutanje zatim cesanje pa sve u krug. Sada je stanje mnogo bolje, nijednog navedenog problema vise nema. Koristicemo peptide i dalje i preporucujemo svima. Zanimljivost je da smo peptidima izlecili i goluba koga smo nasli ispred zgrade, ponasao se cudno, ustvari "bacao" je glavu, nekako je okrene i udari temenom o pod. Napolju pocne da leti i izgubi pravac i ravnotezu i padne, procenili smo da je u pitanju centar za ravnotezu ili nesto slicno i davali smo mu 10 - 15 dana po jednu kap na nogu PK 1 i PK 2 posle cega se normalno ponasao i napolju poleteo sa ostalim golubovima na zgradu. Hvala na razumevanju i odlicnoj saradnji.