PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Često postavljana pitanja

VAŠE PITANJE

Ako želite da vam odgovorimo na pitanje pozovite na sledeće telefone : 011/337 35 42   ili   066/887 49 60

a ako želite da nam pišete kliknite  OVDE

ŠTA SU PEPTIDI ?

Peptidi su nizovi aminokiselina od kojih se sastoje belančevine naših ćelija. Belančevine su osnovni materijal svih tkiva i organa lјudskog organizma, koji ujedno reguliše njegove vitalne funckcije. Mehanizam delovanja preparata zasniva se na obnavlјanju prirodnih funkcija lјudskog organizma, koji se starenjem gase. Klinički je dokazano da preparati usporavaju proces starenja organizma i da mogu produžiti život osobe za 30–40%. Uzimanje preparata dovodi do znakova podmlađenja organizma: nestaju sede dlake u kosi, koža postaje elastičnija, oseća se priliv životne snage, pobolјšava se radna sposobnost. Svojstvo preparata je da deluju „pametno“, tj. selektivno – upravo tamo gde postoji problem. Preparati imaju blag uticaj na organizam uz maksimalno efikasan rezultat.

KAKO SE KORISTI TEČNI PEPTIDNI KOMPLEKS ?

– Peptidni kompleks se nanosi na unutrašnju stranu podlaktice, jednom dnevno, poželјno do 12 časova prepodne. Nanosi se utrlјavanjem u kožu jedne ruke unutrašnjom stranom podlaktice druge ruke, od 6 do 8 kapi

KOME I ZA ŠTA SU NAMENJENI PEPTIDI ?

– Za visoka dostignuća u sportu (prirodna zamena dopinga), vojnicima, osobama izloženim teškom fizičkom naporu i stresu (peptidni preparati za mišiće, centralni nervni sistem, imuni sistem, epifizu, posebna ishrana)
– Zdravim osobama – preparati za prevenciju, na primer nasleđenih sklonosti, ili preparati nove generacije protiv onkoloških bolesti i nastanka tumorskih procesa (danas aktuelno kao nikada ranije!)
– protiv bolesti raznih organa i sistema (dijabetes, obnavlјanje ćelija nervnog sistema, mozga, jetre, bubrega, polnog sistema, vida, sluha, srca, zglobova, kostiju itd. – zasad ne postoje samo za nadbubrežne žlezde, žučnu kesu i koštanu srž)
– Osobama sa problemima hormonskog statusa, koje žele da izbegnu operaciju ili hormonsku zavisnost (Havinsonovi peptidi regulišu upravo aktivnost gena)
– Lepoticama. Nanokozmetika novog pokolenja sa peptidima. Na tržištu nema alternative PEPTIDNOJ neinjektivnoj mezoterapiji
- Osobama sa onkološkim bolestima. Najnovija specijalizovana kompleksna sredstva proizvod su cilјnog naučnog rada.
– Osobama koje imaju mogućnost i želјu da stare lepo i sporo. Klinički je dokazano da Havinsonovi peptidi produžavaju život za 30–42%! Radi se ne samo o produžetku života, već o AKTIVNOJ dugovečnosti, za koju se, po savetu lekara, treba brinuti već od 35. godine života.
– Osobama koje ne mogu da se leče farmaceutskom hemijom usled alergijskih reakcija, kontraindikacija, neželјenih dejstava ili beskorisnosti istih (ništa od nabrojanog ne odnosi se na Havinsonove peptide)
– Osobama koje paze na ishranu i figuru
– Onima koji žele da pomognu svojim najbližima, prijatelјima ili pacijentima. Zahvalјujući PEPTIDIMA bićete sigurni da ste im pomogli!

KAKO SE KORISTE KAPSULIRANI PEPTIDI ?

- Kapsulirane peptidne bioregulatore treba uzimati prema šemi, u zavisnosti od vrste bolesti. Obično se uzima jedna kapsula dva puta dnevno, U TOKU JELA.

ŠTA ĆE SE DOGODITI AKO POČNEM DA KORISTIM PEPTIDE ?

– Peptidi će omogućiti Vašem organizmu da pokrene i reguliše prirodne procese obnavlјanja ćelija u različitim organima i sistemima, bilo da je vaš cilј sprečavanje bolesti ili njihovo lečenje. Na ćelijskom nivou organizam se obnavlјa sam, onako kako se taj proces odvija u mladosti.I sve to bez ikakvog rizika!

ZA KOJE ORGANE I SISTEME MOGU PRONAĆI PEPTIDE KOD VAS ?

Preparati su strogo histospecifični, što znači da svaki organ, sistem i tkivo imaju svoj preparat. Maksimalan učinak preparata postiže se njihovom kombinovanom primenom.

Naučnici Sankt-Peterburškog instituta za bioregulaciju i gerontologiju razvili su toliko sveobuhvatan niz prirodnih peptidnih i nepeptidnih preparata za Vaše zdravlјe, da ćete zasigurno pronaći sve što Vam je potrebno za Vaše zdravlјe i zdravlјe Vaših najbližih...

PITANJE LEKARU

Ako vaša situacija zahteva konsultaciju lekara, kompanija je za svoje klijente predvidela mogućnost lične konsultacije sa našim stručnjacima putem telefona ,mejla ili lično.

KAKO KUPITI PREPARATE ?

Preparate možete kupiti u našem maloprodajnom objektu u Beogradu u Makedonskoj 33/1 , poručiti telefonom (011/337 35 42 ili 066/887 4960 ) ili mejlom ( peptid.n@gmail.com) i da vam stignu na kućnu adresu. Robu možete platiti karticom, čekom, gotovinski i pouzećem.