PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Kapsulirani peptidi - CITOMAKSI

NPCRIZ u saradnji sa Sankt-Peterburgškim Institutom za bioregulaciju i gerontologiju predstavlja seriju savremenih, prirodnih peptidnih bioregulatora.

Pogoršanje peptidne bioregulacije u organizmu smanjuje otpornost na destabilizirajuće faktore spoljašnje i unutrašnje sredine. Usporiti prerano starenje tela pomažu geroprotektori na bazi peptida. Oni normalizuju metaboličke procese u celijama, i celije počinju da funkcionišu u granicama normale, na optimalnom nivou njihovog uzrasta. Ovo je dokazano u velikom broju kliničkih ispitivanja.

Tokom ovih godina peptidne bioregulatore koristilo je oko 15 miliona ljudi.

Neželjeni efekti na naše bioregulatore nisu otkriveni. Sa sigurnošću možemo da kažemo da primena prirodnih peptidnih bioregulatora je put do aktivne dugovečnosti. Zato su oni namenjeni za sprečavanje starosti i obolenja vezanih za starost, uključujući i onkologiju, a takođe i za usporavanje starenja i produženje životnog veka.

Usporenje prevremenog starenja stanovništva, poboljšanje kvaliteta života, produženje radnog veka, sprečavanje radne nesposobnosti i povećanje profesionalne dugovečnosti - naš je glavni cilj.

Proizvodi ove kategorije: