PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Mezoteli za spoljnu upotrebu

Spoljni Mesotel kompleksi su zasnovani na revolucionarnom kompleks NRE-4 + Neovitin.

NRE-4 je nova generacija napravljen od acetilholin, koji se široko koristi u kozmetologiji i estetskoj medicini. Anti-age efekat NRE-4 + Neovitin kompleksi zasnivaju se na smanjenju površine kože, njena hidratacija stimulaciju fibroblasta od kolagena i elastina.

INOVACIJE U KOZMETOLOGIJI MEZOTELI ZA SPOLJNJU UPOTREBU NA BAZI KOMPLEKSA NRE-4 + NEOVITIN

NPCRIZ vam predstavlja potpuno novu liniju proizvoda za spoljnu mezoterapiju. To su spoljni mezoteli na bazi složenih NRE-4 + Neovitin, dizajnirani posebno za glavu, lice, vrat i telo.

NRE-4 (TNRE - tetrahidroksipropil etilendiamin) po svojoj prirodi je derivat široko primenjivan u estetskoj medicini i kozmetologiji, preteća acetilholina - deanola. Preteća acetilholina pri spoljašnjoj upotrebi povezuju se sa odgovarajućim receptorima ćelija kože (fibroblasta, keratinocita), što dovodi do promena u teksturi kože.

Istraživanja su pokazala da je broj žena koji pozitivno odreagovalo na anti-age delovanje NRE-4 (izravnavanje fine linije i bora, poboljšanje teksture i tonusa kože) 2 puta veći, a njegov protivstarostni efekat je 4 puta jači nego u deanola. Iz toga sledi da je NRE-4 je mnogo funkcionalnije jedinjenje. Ono ne izaziva iritaciju, osetljivost i alergijske reakcije, i potpuno je bezbednije kada se primenjuje na području oko očiju.

Proizvodi ove kategorije: