PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Peptidni preparati REVILAB

Novo!

Serija peptidnih kompleksa za sublingvalnu upotrebu Revilab Peptide SL

  Predstavlјamo vam dugo očekivanu novinu u sklopu Revilab linije multifunkcionalnih preparata protiv starenja. Ovo je prva na svetu serija inovativnih multikomponentnih peptidnih prepaarata za sublingvalnu upotrebu, stvorena u cilјu prevencije poremećaja u radu različitih sistema i organa, kao i korekcije već razvijenih obolјenja.

  Savremeni potrošači žive ubrzanim tempom, cene svoje vreme i žele brze rezultate. Naučnici svake godine dolaze do fantastičnih rezultata na polјu medicinske borbe protiv starenja, razrađuju najnovije tehnologije za produženje perioda aktivne dugovečnosti. Napredak u ovoj sferi se ne zaustavlјa ni na trenutak. Upravo zato stručnjaci naučnog odelјenja Naučno-proizvodnog centra revitalizacije i zdravlјa neprestano prate situaciju i razvijaju inovativne peptidne preparate najvišeg kvaliteta, sa zagarantovano najbržim i najefikasnijim dejstvom.

  Kako bi probleme sa zdravlјem rešili na kompleksan način i u najkraćem roku, bez nepotrebnih napora i troškova, lјudi se opredelјuju za multifunkcionalna sredstva. Medicina je uznapredovala. Savremeno društvo koristi preparate ne samo u slučaju bolesti, nego i u cilјu sprečavanja raznih obolјenja, da bi sačuvali mladost i aktivnost i nadomestili nedostatak vitalnih komponenti i vitamina.

  U tome vam od velike pomoći mogu biti peptidni bioregulatori Naučno-proizvodnog centra revitalizacije i zdravlјa. Najveća prednost peptida sastoji se u njihovom usmerenom biološkom dejstvu. Peptidi, da tako kažemo, „naređuju“ ćelijama da aktiviraju svoj genetski potencijal, što znači da mogu uticati na mnoge procese koji se odvijaju u organizmu, uklјučujući razne bolesti, pa i starenje.

  Eksperti laboratorije Naučno-proizvodnog centra revitalizacije i zdravlјa došli su do najoptimalnijeg i najefikasnijeg načina za primenu visokoaktivnih supstanci kao što su peptidi i razvili inovativnu seriju preparata za sublingvalnu primenu — Revilab SL. Ovo je prava senzacija na polјu medicinske borbe protiv starenja, i nema joj slične na svetu.

  Ne propustite! Ova ekskluzivna, supersavremena serija preparata se pojavila  i u našem asortimanu! Naučno-proizvodni centar revitalizacije i zdravlјa svakodnevno se brine za vaše zdravlјe i dugovečnost.

  Principijelno novi način primene, kao i veći broj peptida u svakom preparatu, obezbeđuje maksimalno brzo i efikasno dejstvo. Specifičnost načina primene sastoji se u tome što preparat kroz gustu mrežu kapilara ispod jezika ulazi direktno u krvotok, zaobilazeći sluzokožu digestivnog trakta i primarnu metaboličku deaktivaciju u jetri. Budući da direktno ulazi u krvotok, dejstvo preparata je nekoliko puta brže u odnosu na peroralnu primenu.

  Pored peptida različitog dejstva, preparat sadrži efikasne komponente bilјnog porekla međusobno idealno ukloplјene koji cilјano utiču na uzrok obolјenja i operativno sprečavaju prerano starenje organizma.

Revilab Peptide SL – inovacije sposobne da zaustave starenje

Proizvodi ove kategorije: