PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Artritis - sigurna pomoć uz peptidnu kremu

Cena: 3.950,00 rsd

Krema 50 ml

Sastojci:

voda, etilheksil kokoat, maslinovo ulјe, ciklometikon, cetearil izononanoat (i) cetearet 20 (i) cetearil alkohol (i) gliceril stearat (i) glicerin (i) cetearet 12 (i) cetil palmitat, stearinska kiselina, ekstrakti barskog petolista i tamjanovog drveta, ekstrakt lјute papričice, kamfor, mentol, natrijum karbomer, eterična ulјa kleke i ruzmarina, peptidi hrskavice i krvih sudova, fenoksietanol, metil izotiazolinon, metil hloroizotiazolinon.

 

PREPORUKA:
  • artritis
  • artroza
  • neuralgija
  • bol, upala i oticanje zglobova i mišića
  • posledice traumа


Opis

  Zamislite šta bi bilo da nemamo zglobove? Shvatate li koliko su zglobovi važni? A koliko samo fizičkog opterećenja podnose tokom života. Ubrzani tempo života, nepravilna ili neizbalansirana ishrana, poremećaji metabolizma i rada nekih unutrašnjih organa, pa godine... Sve to mnogo utiče na postepenu degeneraciju tkiva u zglobovima. Mineralno-bilјni kompleks Hondromiks osmišlјen je u cilјu zaštite i obnavlјanja zglobova. Bol u zglobovima i mišićima može se pojaviti iznenada.

  Mogući uzroci aktivacije receptora za bol su hipotermija, povrede, neuralgija, artritis, artroza i mnogi drugi spolјa šnji i unutrašnji faktori. U tim trenucima cirkulacija krvi znatno se pogoršava, javlјaju se edemi koji pritiskaju nervne završetke i delimično se umanjuje sposobnost kretanja. U slučaju nastanka bola najpre treba ukloniti mišićnu blokadu, odnosno povratiti normalnu cirkulaciju krvi i obezbediti mišićima dovolјnu prehranu.

  Krem-balzam Hondromiks ima opuštajući efekat, obnavlјa cirkulaciju krvi, ublažava otoke koji pritiskaju nervne završetke, a zglobovima vraća pokretlјivost i osećaj lakoće. Komponente ovog balzama za zglobove nežno i pažlјivo ublažavaju spazam periartikularnih mišića koji se javlјa usled zapalјenskih procesa, eliminišu bol, pobolјšavaju lokalnu cirkulaciju, prehranu zgloba i trofiku periartikularnih tkiva.

  Peptidi hrskavice, dobijeni iz hrskavičavog i koštanog tkiva mladih životinja, zajedno s peptidima krvnih sudova, imaju kompleksno regenerativno dejstvo, znatno pobolјšavaju rad lokomotornog sistema i normalizuju rad vaskularnog sistema. Upravo po tome preparat Hondromiks je jedinstven, po svom višestranom pozitivnom dejstvu na čovekovo zdravlјe.

  Indikacije:

Artritis, artroza, neuralgija, bol, upala i otečnost u zglobovima i mišićima, posledice povreda. Većina preparata namenjenih zglobovima u slučaju artritisa ili artroze uklanjaju samo bol, koji je posledica nekih skrivenih uzroka. Složićete se, to nije lečenje, zato što će se bol i degeneracija nastaviti i javlјati iznova i iznova.

  Geroprotektor Hondromiks spaja osobine zaštitnog sredstva i sredstva za lečenje i, što je najvažnije, deluje na uzroke obolјenja. To je moguće zahvalјujući pažlјivo odabranim komponentama. Geroptotektor Hondromiks ne pomaže samo u regeneraciji tkiva koja su već zahvaćena propadanjem, već sprečava raspad molekula kolagena, jedne od glavnih komponenti hrskavičavog tkiva.

  U sastav geroprotektora Hondromiks ulaze ekstrakti bosvelije (tamjanovog drveta) i grožđanih koštica. Bosvelija pomaže u slučaju artritisa i artroze, neutralizujući fermente koji razaraju vezivna tkiva. Osim toga, ona sprečava izbacivanje iz organizma nekih strukturnih komponenti hrskavice. Zahvalјujući tome degradacija hrskavičavog tkiva se zaustavlјa i započinje proces regeneracije. Grožđane koštice imaju snažno antioksidativno dejstvo, ojačavaju zidove krvnih sudova, normalizuju nivo kolagena, i time u velikoj meri pomažu u slučaju artritisa, artroze i drugih obolјenja zglobova.

PRIMENA:

Nanesite na čistu kožu na problematična područja 2-3 puta dnevno laganim kružnim pokretima dok se potpuno ne upije.