PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

Sve o peptidima

NPCRIZ u saradnji sa Sankt-Peterburgškim Institutom za bioregulaciju i gerontologiju predstavlja seriju savremenih, prirodnih peptidnih bioregulatora.

Biblija kaže da je Bog čoveku dao 120 godina života ("Postanje", poglavlje 6, stih 3) Danas prosečan životni vek u razvijenim zemljama je 70-80 godina. Ali čovek, u proseku, živi 60-70 godina, potrošivši 30% energije svojih vitalnih resursa na suprotstavljanje štetnim faktorima kao što su životna sredina, stres, radijacija. Sve ovo dovodi do promena u radu i strukturi gena i konačno - ubrzano starenje, smanjuje prosečan očekivani životni vek za 30-40%.

Srecna porodica

Pogoršanje peptidne bioregulacije u organizmu smanjuje otpornost na destabilizirajuće faktore spoljašnje i unutrašnje sredine. Pri usporavanju preranog starenja tela pomažu geroprotektori na bazi peptida. Oni normalizuju metaboličke procese u ćelijama, i ćelije počinju da funkcionišu u granicama normale, na optimalnom nivou njihovog uzrasta. Ovo je dokazano u velikom broju kliničkih ispitivanja.

Tokom ovih godina peptidne bioregulatore koristilo je oko 15 miliona ljudi.

Neželjeni efekti na naše bioregulatore nisu otkriveni. Sa sigurnošću možemo da kažemo da primena prirodnih peptidnih bioregulatora je put do aktivne dugovečnosti. Zato su oni namenjeni za sprečavanje starosti i obolenja vezanih za starost, uključujući i onkologiju, a takođe i za usporavanje starenja i produženje životnog veka.

Usporenje prevremenog starenja stanovništva, poboljšanje kvaliteta života, produženje radnog veka, sprečavanje radne nesposobnosti i povećanje profesionalne dugovečnosti - naš je glavni cilj.