PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

KLINIČKI POTVRĐENO

 Klinička ispitivanja su pokazala da peptidi iniciraju procese regeneracije na ćelijskom nivou, zahvalјujući čemu organi počinju da rade kao u mladom i zdravom organizmu.Preparati se zasnivaju na nanotehnologijama. Princip dejstva preparata onemogućava neželjene efekte i posledice i praktično isključuje mogućnost bilo kakve loše posledice po organizam.

 Tehnologija eliminiše viruse, hormone, bakterije i druge mikroorganizme. Preparati ne utiču na gene, njihovo korišćenje se ni na koji način ne odražava na potomstvo. Njihova upotreba je potpuno bezbedna.
Do danas su naši naučnici izgradili čitavu liniju peptidnih bioregulatora, kojima nema sličnih u svetu. Preparati su strogo histospecifični, što znači da svaki organ, sistem i tkivo imaju svoj preparat. Svojstvo preparata je da deluju „pametno“, tj. selektivno – upravo tamo gde postoji problem.

 Maksimalan učinak preparata postiže se njihovom kombinovanom primenom.
Klinički je dokazano da preparati usporavaju proces starenja organizma i da mogu produžiti život osobe za 30–40%. Uzimanje preparata dovodi do znakova podmlađenja organizma: nestaju sede dlake u kosi, koža postaje elastičnija, oseća se priliv životne snage, poboljšava se radna sposobnost.

 Naučnici koji su razvili peptidne bioregulatore, lekari kompanije NPCRIZ, sumirajući akumulirano iskustvo i znanja, savetuju da se sa uzimanjem peptidnih bioregulatora u profilaktičke svrhe počne od 35. godine života. Sa ciljem lečenja ili korekcije rada određenih organa i sistema, uz određenu dozu, preparati se mogu uzimati u svim uzrastima.