PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

PRIRODNO

 Ovo je kopiranje prirodnih procesa. Otuda visok stepen efikasnosti i nepostojanje neželјenih efekata. Zaboravite na alergiju, opasnosti od prekoračenja doze i druge komplikacije! Naši preparati su najpre stvoreni, izdvojeni iz organa imunog sistema – iz timusa, iz mozga, iz jetre, iz pankreasa, iz hrskavice itd. Oni obnavljaju sintezu belančevina u tkivima izloženim uticaju ekstremnih faktora.

 Upotrebom naših peptidnih bioregulatora, koji se zasnivaju na aktivnim peptidima dobijenim iz organa i tkiva mladih životinja, u drugoj polovini života produžava se životni vek za 30-40%.

 Peptidi nisu ni lekovi ni suplementi, to su bioregulatori tj. prirodni proizvodi koji učestvuju u razmeni materija. Peptidi ili aminokiseline su svuda, zato su neželjeni efekti nemogući. Oni su samo signalni molekul koji prenosi informacije zdrave ćelije i koji se gubi sa godinama (starenjem). Peptidi se aktivno suprotstavljaju procesima starenja, aktiviraju mehanizme regeneracije tkiva, povećavaju ćelijsku otpornost na uticaj toksina i drugih štetnih faktora.

 Dakle, pored toga što pomažu našem organizmu oni ga bukvalno oživljavaju, stimulišu organizam da radi kao mlad. Zahvaljujući peptidima dolazi do porasta adaptacionog potencijala i obnove funkcionalne aktivnosti organa i tkiva.