PEPTIDI

LEK ZA 21. VEK

Fiksni telefon 011 3373 542
 Mobilni telefon 066 8874 960

APSOLUTNO BEZBEDNO

 U toku više od 40 godina istraživanja peptide je uzimalo više od15miliona osoba. Nije se ispolјilo nijedno neželјeno dejstvo, dok je stepen efikasnosti primene preparata 75–95%.Peptidi su potpuno bezbedni, jer se sastoje od nekoliko amino -kiselina koji su već prisutni u svakom živom organizmu.  Sve su to elementi hrane, svi naši bioregulatori ulaze u sastav prehrambenih belančevina, mesa,…

 Kvalitet sirovina za proizvodnju peptida je preduslov za obezbeđivanje efikasnosti i pravca delovanja ovih proizvoda.  Pri njihovom koriscenju ne može doći do predoziranja jer svaki uneti peptid ide u određeno tkivo i  deluje samo na njega i to, samo u slučaju, ako je neophodno.

 Mnogobrojne studije su pokazale da upotreba peptidnih bioregulatora kod ljudi doprinosi jačanju svih organa i očuvanje njihovog dobrog zdravlja.  To su potpuno prirodne, organske supstance koje se lako resorbuju, ulaze u naš organizam i najvažnije nisu štetni.

 Proizvodi naše kompanije imaju sertifikate Rusije, Srbije, Ukrajine, dobili su priznanje u Evropi I sertifikovani su po najvišim evropskim standardima.
Upotreba peptidnih bioregulatora jeste put do dugovečnosti!